‘Tales From the Crypt’ terug na 15 jaar

De legendarische televisiereeks krijgt een “vervolg” dat drastisch afwijkt van het origineel.

‘Tales From the Crypt’ liep zeven seizoenen lang van 1989 tot 1996 op de Amerikaanse televisiezender HBO. De afleveringen van telkens 30 minuten baseerden zich op de horror comics van de jaren ’50 en werden geïntroduceerd door de Cryptkeeper (zie foto), een pratend lijk met een voorliefde voor flauwe woordspelingen. De reeks werd een instant hit door zijn mix van gore, geweld, sex en humor en trok grote namen aan zoals Brad Pitt, Benicio del Toro, Ewan McGregor, Demi Moore en talloze anderen. Tom Hanks, Michael J Fox en Arnold Schwarzenegger regisseerden zelfs een aflevering.

Er kwamen meerdere spin-offs, waaronder een animatiereeks, twee langspeelfilms en een radioprogramma. De nieuwe ‘Tales from the Crypt’ volgt niet het format van de geliefde televisiereeks, maar wordt een doorlopende serie met de oorspronkelijke comics als uitgangspunt. De schrijvers willen de serie daardoor in een modernere context plaatsen.

We hopen dat de makers naar de fans zullen luisteren en The Cryptkeeper een welverdiende come-back gunnen.

(DDG)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content