Spoileralert: de moeder uit ‘How I Met Your Mother’ is bekend

© Reuters

In de slotaflevering van het achtste seizoen van de populaire reeks ‘How I Met Your Mother’ wordt eindelijk onthuld wie ‘The Mother’ is. Fans die liever nog geen gezicht kleven op het mysterieuze personage, stoppen hier beter met lezen.

‘How I Met Your Mother’ is een komische reeks opgebouwd rond protagonist Ted Mosby (Josh Radnor). Het hoofdpersonage vertelt in het jaar 2030 aan zijn kinderen hoe hij hun moeder ontmoette. Alle episodes uit de – in totaal negen seizoenen durende – reeks zijn flashbacks die naar de ontmoeting tussen Ted en de moeder van zijn kinderen leiden. Acht seizoenen lang werden er hints gelost omtrent de onbekende moeder, maar de afleveringen draaiden toch vooral om het reilen en zeilen van Ted en zijn vrienden Marshall (Jason Segel), Robin (Cobie Smulders), Barney (Neil Patrick Harris) en Lily (Alyson Hannigan).


In de slotaflevering (‘Something New’) van het achtste seizoen wordt het mysterie eindelijk opgeheven. Het is nog niet duidelijk hoe Ted en zijn mysterieuze vrouw elkaar ontmoetten, maar de heilige graal kwam wel voor het eerst in beeld. De moeder van Teds nageslacht wordt gespeeld door Cristin Milioti. De Amerikaanse actrice verscheen eerder al in de series ’30 Rock’, ‘Nurse Jackie’ en ‘The Sopranos’. Het negende seizoen wordt meteen ook het laatste van de reeks. Nu ‘The Mother’ in beeld is, kunnen de fans toeleven naar de ultieme ontmoeting met Ted. It’s gonna be legen – wait for it – dary. (CB)

videoId=2379562639001&linkBaseURL=http%3A%2F%2Fwww.hollywoodreporter.com%2Flive-feed%2Fhow-i-met-your-mother-521792&playerID=1257205077001&playerKey=AQ~~,AAAAAC3bNtw~,c0hgCOyLwy4Lde_FJ6Ombu5W_uQUkX83&domain=embed&dynamicStreaming=true

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content