South Park mist deadline voor nieuwe aflevering

Fans van South Park moeten in de VS een week langer wachten op een nieuwe aflevering van hun favoriete animatieserie. De makers misten de deadline door een stroompanne.

Voor het eerst sinds de creatie van South Park is het productieteam van de populaire animatieserie niet tijdig klaar met een nieuwe aflevering. Door een urenlange stroompanne in de South Park Studios kon aflevering 1704 ‘Goth Kids 3: Dawn of the Posers’ niet tijdig afgewerkt en ingediend worden. Fans moeten nu in Amerika een week langer wachten op hun favoriete catoonreeks. Het is de eerste keer in 16 seizoenen (en 240 afleveringen) dat de makers, Trey Parker en Matt Stone, de deadline missen. Comedy Central, de zender die de serie toont, gaat nu de klassieker ‘Scott Tenorman Must Die’ eenmalig heruitzenden.

Parker en Stone staan bekend voor hun bijzonder strak tijdsschema. Meestal starten ze met de productie van een aflevering zes dagen voor het wordt uitgezonden, en wordt het afgewerkt product last minute ingediend. ‘Het moest ooit eens gebeuren’, aldus Parker. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content