Safety First garandeert veiligheid op Tomorrowland

© VMMA

De mannen van Safety First hebben volgens Het Laatste Nieuws een nieuwe klus: zij zullen dit jaar zorgen voor de discipline, dedication en friendship op het Boomse dancefestival.

800 + 4. Dat is de rekensom die je moet maken om het totale aantal veiligheidsagenten die op Tomorrowland rondlopen te achterhalen. Naast hun basisstaf kan het festival deze zomer namelijk ook rekenen op de helpende handen van de leden van Safety First. Althans, dat zegt het scenario van hun film, die daar zal worden opgenomen.

Toen Vlaanderen enthousiast reageerde op de serie, durfden bedenker Tim Van Aelst en de cast al eens toegeven aan wilde dromen. “Tijdens het tweede seizoen van de reeks hadden we al het naïeve idee om een aflevering te draaien op Tomorrowland”, zei Van Aelst.

Wild? Ja. Realistisch? Niet echt. Tenminste, dat leek zo op het eerste zicht. Want ook al mochten Smos, Ingrid, Luc en Dirk hun Tomorrowlandfantasie misschien niet beleven in de reeks, voor de film lijkt dat nu wel mogelijk. “Eerst was het onhaalbaar, maar toen de film ter sprake kwam, beseften we dat het hyperprofessioneel georganiseerde festival daarvoor een schitterende arena zou vormen.”

De “schlemielen van Safety First” zullen zich van 25 tot 27 september dus tussen wereldsterren en -dj’s manouvreren. Voor wie hen niet op Tomorrowland tegenkomt: je kan ook gewoon wachten tot 16 december. Dan wordt de Safety First I losgelaten op het grote publiek.

(EDW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content