Rob Vanoudenhoven krijgt tweede kans

Rob Vanoudenhoven maakt comeback en gaat voor VTM een nieuwe realityshow presenteren.

VTM gaat deze zomer een nieuwe realityshow opnemen. Het programma draait rond acht vaders of moeders die samen met hun tienerzoon of -dochter van de monding tot aan de bron van de Amazone trekken. De avontuurlijke reis die de ouders met hun kinderen ondernemen en de impact hiervan op hun relatie wordt het uitgangspunt van het programma.

Rob Vanoudenhoven zal de expeditie begeleiden. Bedoeling is dat hij de groep ondersteunt en motiveert. Daarnaast zal hij fungeren als klankbord. De reis wordt voor hem een even grote verrassing als voor de kandidaten zelf: vooraf zal hij niet worden ingelicht over de uitdagingen die het programma kleur moeten geven.

VTM koos voor Vanoudenhoven omwille van zijn zin voor avontuur en zijn interesse in mensen. De man zelf kijkt vol spanning uit naar de opnames van het nieuwe programma: ‘Een groot avontuur, even groot voor mij als voor de groep. Ik ben al in het Amazonegebied geweest en weet dus hoe zwaar zo’n expeditie kan zijn. Ik kijk erg uit naar de opnames deze zomer én naar het resultaat op het scherm.’

Het is de eerste keer in meer dan twee jaar dat Vanoudenhoven, die na een aantal minder goed ontvangen televisieshows van de kijkkast verbannen leek, terug op de beeldbuis te zien zal zijn. Het nieuwe VTM-programma zou in het najaar op het kleine scherm moeten verschijnen.

Rob Vanoudenhoven in betere tijden:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Freek Lauwers

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content