Prince versiert gastrol in ‘New Girl’

Prince zal een gastrol vertolken in ‘New Girl’. De aflevering waarin hij zijn opwachting maakt, wordt uitgezonden op 2 februari, net na de uitzending van de Super Bowl.

Wanneer ‘New Girl’ wordt uitgezonden, zit Prince aan zijn tv-scherm gekluisterd. De zanger is zo’n grote fan van de televisiereeks dat hij Zooey Deschanel en Hannah Simone persoonlijk vroeg om een gastrol te krijgen.

‘Prince weet echt alles over de show,’ vertellen de producers van de reeks. Hij is zo’n grote fan van Nick en Jess dat hij graag een rol wilde krijgen waardoor hij het koppel kan helpen met hun relatie. De Amerikaanse artiest zei dat ‘hij echt betrokken wilde zijn in de show om op die manier het koppel te steunen.’ De levende muzieklegende zag zijn eigen fan fiction werkelijkheid worden toen de gastrol van ‘swingende relatietherapeut’ speciaal voor hem werd gecreëerd.

In de aflevering ‘Party Time’ wordt Jess uitgenodigd door Prince op een feestje in zijn villa. Verder lieten de producers nog weten dat Prince ‘hip tips’ zal geven aan Jess. Hoe we dat precies moeten interpreteren, is nog niet duidelijk.

Verder werd ook bevestigd dat ‘Freaks and Geeks’-ster Linda Cardellini en Adam Brody een gastrol zullen vertolken in seizoen drie. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content