Ook Lieven Scheire in dagelijkse actuashow VT4

Televisiemaker en komiek Lieven Scheire zal deel uitmaken van het vaste team van de actuaschow op het nieuwe VT4. Het dagelijks programma wordt vanaf het najaar gepresenteerd door Tom Lenaerts.

Lieven Scheire, dit voorjaar nog aan de slag als presentator van de vrt-quizshow Scheire en de Schepping, zal deel uitmaken van het vaste team van de actuaschow op het nieuwe VT4. Eerder raakte bekend dat Tom Lenaerts het programma zal presenteren en dat ook Christophe Deborsu, Sofie Lemaire en Gilles De Coster te zien zullen zijn in het programma.

“Ik heb al in vele hoekjes van het tv-landschap mogen spelen: ik heb fictie gemaakt, in De Laatste Show gezeten, een panelprogramma gepresenteerd,… Dit is weer een totaal nieuwe arena, en ik heb er bijzonder veel zin in”, wordt Lieven Scheire geciteerd. “Voor mij mag het overigens even goed over Europese politiek of over sport gaan als over wetenschap.”

De Kruitfabriek

De actuashow van en met Tom Lenaerts wordt vanaf dit najaar elke werkdag rechtstreeks uitgezonden vanuit een voormalige kruitfabriek in Vilvoorde. Die wordt momenteel nog door de Zenne gescheiden van het Woestijnvishoofdkwartier, maar zal binnenkort “letterlijk en figuurlijk” verbonden worden met Woestijnvis door een brug.

“We zijn erg blij met De Kruitfabriek, perfect gelegen en bovendien is het geen steriele tv-studio maar een gebouw met karakter”, aldus Olivier Goris, creatief directeur bij Woestijnvis. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content