Ook Bob Saget keert terug naar Fuller House

© gf

Acteur John Stamos kondigde het al aan. De populaire serie Full House verschijnt binnenkort weer op het kleine scherm. Nadat quasi de hele originele cast al aankondigde dat ze zullen terugkeren voor de remake, stemde ook patriarch uit de reeks, Bob Saget toe.

Dat liet John Stamos via Twitter weten. Met de komst van Saget is de reünie zo goed als compleet.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Full House was in de jaren 90 een graag geziene televisieserie over een vader Danny Tanner (Bob Saget) die, na de dood van zijn vrouw, instaat voor de opvoeding van zijn drie dochters. Hiervoor kon hij rekenen op de niet-altijd-even-helpende handen van zijn schoenbroer (John Stamos) en zijn beste vriend (Dave Coulier).

In de remake, die Fuller House zal heten en op Netflix te zien zal zijn, hebben de drie dochters inmiddels de volwassen leeftijd bereikt. De geschiedenis herhaalt zich, want deze keer is het oudste dochter DJ (Candace Cameron) die onverwacht haar man verliest en moet proberen haar drie zonen zo goed en kwaad als dat kan groot te brengen. Gelukkig springen zus Stephanie en beste vriendin Becky (Lori Loughlin) af en toe in.

Is u al opgevallen dat de jongste dochter nog geen rol lijkt te spelen in dit verhaal? Klopt, want Mary-Kate en Ashley Olsen, Hollywoods meest bekende tweeling die samen het personage van baby Michelle Tanner gestalte gaven, pasten voor de reünie. Ach, er zijn er altijd wel die niet komen opdagen. (FDC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content