‘Obama is enige echte blanke presidentskandidaat’ (Chris Rock)

© Reuters

In een grappig filmpje doet de New Yorkse komiek Chris Rock een poging om de blanke kiezer ervan te overtuigen dat Obama de enige echte blanke presidentskandidaat is.

Woelige tijden aan de overkant van de Atlantische oceaan. Dinsdag 6 november wordt beslist wie de volgende president van de Verenigde Staten van Amerika zal zijn. De strijd om het Witte Huis tussen huidig president Barrack Obama en uitdager Mitt Romney belooft een van de spannendste tot nog toe te worden. Zoals het de traditie betaamt brengen de verkiezingen (vooral dan vanuit democratische hoek) verschillende ludieke steunbetuigingen van Amerikaanse celebrities met zich mee.

In dit guitige filmpje overtuigt de New Yorkse (zwarte) komiek Chris Rock de blanke kiezer van Obamas troef als enige echte blanke presidentskandidaat. Deze oneliner passeert onder andere de revue: “Obama steunt het homohuwelijk. De meeste zwarte mannen steunen zelfs geen heterohuwelijk.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content