Nieuwe klacht tegen Kevin ‘Elmo’ Clash

© Reuters

Er is een nieuwe pedofilieklacht ingediend tegen Kevin Clash, de Amerikaanse poppenspeler die bijna dertig jaar lang zijn stem gaf aan Elmo uit “Sesamstraat”.

In die klacht beweert een man dat hij op 16-jarige leeftijd seks had met Clash, zo meldt E News. Clash had eerder zijn ontslag ingediend bij de het populaire kinderprogramma Sesamstraat, nadat Cecil Singleton een klacht tegen hem had ingediend. Singleton beweerde dat de 52-jarige Clash seks met hem had toen hij 15 jaar oud was.

Maar nu werd er bij een rechtbank in New York een nieuwe klacht ingediend. Daarin zegt een 29-jarige man uit Florida dat hij dertien jaar geleden met Clash in contact was gekomen via een homochatsite. Enkele dagen later zouden de twee seks hebben gehad op Clash zijn appartement, nadat de toen 16-jarige jongen rijkelijk van alcoholische dranken was voorzien.

De twee klachten komen er nadat een 23-jarige man eerder deze maand al beweerd had dat hij als minderjarige seks had met Clash. Maar die aantijging werd snel weer ingetrokken. Volgens de advocaat van Clash zijn de klachten tegen zijn cliënt “onontvankelijk”. (Belga/RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content