Netmanager Ketnet Catherine Castille verlaat de VRT

Catherine Castille, nu nog de netmanager van Ketnet, verlaat na 13 jaar de VRT om als managing director van het managementbureau en productiehuis Bonkers te gaan werken.

Castille blikt tevreden terug op haar VRT-carrière. “Ik heb ontzettend graag op de VRT gewerkt en er veel kansen gekregen. Ik heb bij de VRT dertien fantastische jaren gehad, en mijn beslissing om te vertrekken was dan ook heel moeilijk”, laat Castille in een reactie weten. Ze is ervan overtuigd dat Ketnet zich nog verder kan
ontwikkelen. “Na de geslaagde verhuizing naar OP12 lonkt voor mij een nieuwe uitdaging.”

Loyaal, gedreven en bekwaam

De VRT-directie, bij monde van algemeen directeur media Leo Hellemans, dankt haar voor haar werk. “Het is altijd jammer als waardevolle medewerkers het huis verlaten. Catherine is bij Ketnet begonnen toen het net nog maar twee jaar bestond, en ze is er als het ware samen mee opgegroeid, van redacteur tot manager.’

‘Ze heeft een bijzonder mooi parcours afgelegd: loyaal, gedreven en bekwaam. Onder haar leiding heeft Ketnet zich de voorbije jaren in moeilijke omstandigheden weten te handhaven en profileren als hét kwaliteitsmerk van kindertelevisie. De verhuizing naar OP12 was de kers op de taart.”

De 38-jarige Catille studeerde communicatiewetenschappen en volgde daarna postgraduaten scenario schrijven en videoproductie. In 1999 begon ze bij de VRT als redacteur van de Ketnet-wrap. Sinds 2007 was ze netmanager van Ketnet. Wie haar gaat vervangen, is nog niet bekend. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content