MTV lanceert nieuwe serie ‘Underemployed’

De nieuwe serie van de producer van onder meer ‘Six Feet Under’ volgt vijf vrienden die één voor één grote plannen, romantische dromen en de hoop op wereldmacht hebben.

De nieuwe comedy-drama serie van producer Craig Wright (‘Dirty Sexy Money’, ‘Six Feet Under’), volgt vijf vrienden –Sophia, Daphne, Lou, Raviva en Miles – die één voor één grote plannen, romantische dromen en hoop op wereldmacht hebben.
Het verhaal begint één jaar nadat ze afgestudeerd zijn en als de harde realiteit om de hoek is komen kijken. Ze worstelen elk op eigen manier – maar altijd met een komische noot – met de problemen die jonge twintigers te verduren krijgen. Denk maar aan dead-end jobs, vreselijke bazen en romantische blunders.

De cast bestaat uit Michelle Ang, Diego Boneta, Sarah Habel, Jared Kusnitz en Inbar Lavi, allemaal jonge talenten die stuk voor stuk al in succesvolle series hebben meegespeeld. Zo herkennen we Inbar Lavi van ‘Criminal Minds’ en Sarah Habel van ‘Cold Case’.

De rode draad in het verhaal is de groep vrienden die ondanks de vele tegenslagen steeds steun bij mekaar kunnen vinden. Een soort van ‘Friends’ anno 2013, zeg maar. De eerste aflevering is te zien op zondag 27 januari om 20u25 op MTV. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content