Michael J. Fox keert terug naar het televisiescherm

Michael J. Fox is binnenkort weer op het televisiescherm te zien. De Canadese acteur, die in 2000 zijn carrière moest stopzetten omwille van de ziekte van Parkinson, zou volgens anoniemen bronnen werken aan een nieuwe comedyreeks.

Michael Fox keert na twaalf jaar terug naar het televisiescherm. Dat meldt het Amerikaanse persbureau Associated Press. Volgens anonieme bronnen zou de 51-jarige acteur werken aan een nieuwe serie voor Sony Pictures Television. De reeks zal in 2013 op de Amerikaanse televisie verschijnen. Naar verluidt hebben al verschillende grote televisiestations interesse getoond in het project.


Fox werd in de jaren tachtig bekend door zijn rol als Alex P. Keaton in de komische serie ‘Family Ties’, maar hij werd pas echt beroemd als Marty McFly in de ‘Back to the Future’-trilogie. Nadien speelde hij de doortrapte gemeentesecretaris Mike Flaherty in de sitcom ‘Spin Ciy’. Toen hij in 2000 zijn acteercarrière moest opgeven, nam Charlie Sheen de rol van hem over.


In 1991 werd bij Fox de ziekte van Parkinson vastgesteld, maar hij maakte dit pas acht jaar later bekend. In 2000 gaf Fox zijn acteercarrière op en werd hij fondswerver voor stamcelonderzoek. Af en toe maakte hij nog gastoptredens in tv-series als ‘Rescue Me’, ‘Curb Your Enthusiasm’ en ‘The Good Wife’. (AVL)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content