Makers van Game of Thrones plannen nog drie seizoenen

© Game of Thrones

Liefhebbers van de succesvolle fantasy-televisieserie “Game of Thrones” mogen zich verheugen op nog drie nieuwe seizoenen. Dat raakte bekend tijdens een persconferentie.

De producers en scenaristen David Benioff en Dan Weiss willen in totaal acht seizoen maken van Game of Thrones. Dat maakte de baas van de Amerikaanse televisiezender HBO, Michael Lombardo, bekend tijdens een persconferentie donderdag lokale tijd. “Ik zou jullie het liefst op andere gedachten brengen, maar zo ziet het er momenteel uit”, zei hij volgens Amerikaanse mediaberichten.

Prequel is optie

Lombardo kan zich ook een vervolg van “Game of Thrones” voorstellen onder de vorm van een voorgeschiedenis. Er zijn zoveel verhalen, die in een prequel-project kunnen gegoten worden, zei hij. Daarover heeft hij met Benioff en Weiss echter nog niet gesproken. “Ik sta voor alles open wat David en Dan willen maken”, aldus Lombardo.

Tot nu toe werden door de betaalzender Play More van Telenet vijf seizoenen in Vlaanderen uitgezonden en het vierde seizoen op de commerciële zender 2BE.

(Belga/EK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content