Lucas Van den Eynde en Kevin Van Der Perren in ‘Sterren op de dansvloer’

Ook acteur Lucas Van den Eynde en schaatskampioen Kevin Van Der Perren zullen te bewonderen zijn in het nieuwe seizoen van het Vtm-programma ‘Sterren Op De Dansvloer’.

Na topmodel Hannelore Knuts gaat ook Lucas Van den Eynde tv-dansen. ‘Ik heb er ontzettend veel zin in’, was zijn reactie op de radiozender Q-music, nadat zijn deelname aan het Vtm-programma ‘Sterren op de dansvloer’ bekendraakte. ‘Ik kijk vooral uit naar klassiekers als de quickstep en de Engelse wals’.

Van den Eynde heeft heel wat succesvolle rollen in Vlaamse film- en theaterproducties op zijn actief. Op de beeldbuis werd hij bekend als de ‘professionele afscheidsnemer’ ‘Xavier De Baere’ in het programma Blauwe Maandag. Later schitterde hij in de rol van ‘Bucky’ Laplasse in de populaire tv-reeks ‘Het eiland’ en als slager André Vangenechten, alias ‘de bospoeper’, in ‘Van vlees en bloed’.

Met Kevin Van Der Perren

Ook Hannelore Knuts en schaatskampioen Kevin Van Der Perren wagen hun kans in de nieuwe reeks van het dansprogramma. Jive, chachacha, paso doble, Argentijnse tango… De bekende gezichten zullen het vooral van hun benen moeten hebben als ze zich straks wagen op het geboende parket.De namen van de zeven andere deelnemers worden later bekendgemaakt.

‘Sterren Op De Dansvloer’ wordt gepresenteerd door Francesca Vanthielen en nieuwkomer Kürt Rogiers. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content