Lisa Smolders presenteert binnenkort op Vier

© Facebook

De Vlaamse televisiezender Vier heeft er een nieuw gezicht bij. Vanaf november zal Lisa Smolders ‘De beste singer-songwriter van Vlaanderen’ presenteren.

De Vlaamse televisiezender Vier heeft er een nieuw gezicht bij. Vanaf november zal Lisa Smolders ‘De beste singer-songwriter van Vlaanderen’ presenteren. Ze neemt niet enkel de presentatie op zich, maar zal ook zelf in de jury zetelen. Dat laat Vier weten.

In het nieuwe programma ‘De Beste singer-songwriter van Vlaanderen’ gaat Vier op zoek naar mensen die via hun muziek een verhaal kunnen vertellen. “Het wordt een spannende, enthousiaste en soms emotionele zoektocht naar nieuw muzikaal talent en ik ben blij dat ik daar deel van mag uitmaken”, aldus de voormalige presentatrice van Studio Brussel.

De voorbije weken maakte Lisa Smolders al haar opwachting als kandidaat in ‘De Slimste Mens’. Maar liefst 8 keer kwam ze terug. Daarmee is ze zeker van deelname aan de finaleweek.

Met haar ‘verhuis’ naar Vier is Lisa Smolders niet het eerste VRT-gezicht dat de overstap maakt naar Vier. Ook Otto-Jan Ham, Gilles De Coster en Evy Gruyaert gingen aan de slag voor Vier. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content