Kevin Van Der Perren wint Sterren op de Dansvloer

© Belga

Kunstschaatser Kevin Van Der Perren heeft het dansprogramma ‘Sterren op de Dansvloer’ op de commerciële omroep vtm gewonnen. Hij haalde het in de finale van presentatrice, actrice en zangeres Eline De Munck.

Kunstschaatser Kevin Van Der Perren heeft het dansprogramma ‘Sterren op de Dansvloer’ op de commerciële omroep vtm gewonnen. Hij haalde het in de finale van presentatrice, actrice en zangeres Eline De Munck, die nochtans als favoriete werd beschouwd.

Van Der Perren deelde de dansvloer met de Nederlandse professionele danseres Charissa van Dipte. Danspartner van De Munck was de ervaren Arman Erasnosjan, die al voor de derde keer aan het programma deelnam. Er namen tien bekende Vlamingen deel aan de wedstrijd.

In de halve finale werd acteur Lucas Van den Eynde vorige week uitgeschakeld. De jury bestond uit professioneel ballroomdanser Davy Brocatus, vijftienvoudig Belgisch kampioen Rony Daelemans, achtvoudig latin en ballroom danskampioene Euvgenia Parakhina en presentatrice en ex-winnaar Dina Tersago. Het waren wel de kijkers die via televoting de doorslag gaven. (Belga/RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content