Ketnet-programma ‘Mijn Kunst is Top!’ genomineerd voor Emmy Kids Award

Het Ketnet-programma ‘Mijn Kunst is Top!’ is genomineerd voor de prestigieuze Emmy Kids Awards die op 10 februari in New York worden uitgereikt.

‘Mijn Kunst is Top!’ van productiehuis deMENSEN is genomineerd voor de International Emmy Kids Awards 2013. Het Ketnet-programma werd genomineerd in de categorie Non-Scripted Entertainment.

De International Emmy Kids Awards worden uitgereikt door de International Academy of Television Arts & Sciences, die ook de International Emmy Awards en de International Digital Emmy Awards uitreiken. Net als de andere Emmy Awards worden de International Emmy Kids Awards beschouwd als het grootste platform om de allerbeste tv-programma’s ter wereld te bekronen.

Dit jaar streden meer dan duizend inzendingen uit de hele wereld voor 24 nominaties, verspreid over zes categorieën. “Mijn Kunst Is Top!” neemt het in zijn categorie op tegen ‘Battle for Money: The Initial Battle’ (Japan), ‘Labyrinth’ (Zweden) en ‘Pet School’ (Verenigd Koninkrijk).

De winnaars worden bekendgemaakt op de International Emmy Kids Awards op 10 februari 2014 in New York. (Belga/DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content