K3 krijgt nieuwe bezetting

K3 © Belga

Studio 100 kondigde tijdens een persconferentie het einde van K3 in zijn huidige bezetting aan. De zwarte, blonde en de rosse zangeres gaan vanaf juni op zoek naar drie vervangsters.

Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke, de drie dames van kindergroep K3, houden ermee op, zo werd woensdag duidelijk tijdens een persconferentie bij Studio 100 in Schelle. Maar de jonge kinderen hoeven niet te treuren: de zwarte, blonde en de rosse zangeres gaan vanaf juni op zoek naar drie vervangsters.

K3, populair in Vlaanderen en Nederland, bestaat al sinds 1998 en krijgt na 17 jaar dus een hele nieuwe bezetting. Maar de overgang zal niet abrupt verlopen. De huidige zangeressen gaan mee zoeken naar hun opvolgsters tijdens een nieuw televisieprogramma op VTM dat in het najaar te zien zal zijn. Daarnaast zal K3 in huidige bezetting deze zomer nog optreden in de Studio 100-parken en op verschillende festivals. Josje, Kristel en Karen trekken dit najaar ook nog op tournee door Vlaanderen en Nederland tot het voorjaar van 2016.

De K3-leden maakten duidelijk dat stoppen een beslissing was van het “gevoel”, één waarbij ze “niet over een nacht ijs zijn gegaan”. Ze waren er alle drie wel van overtuigd dat “K3 niet mocht stoppen” en dat ze de “fakkel willen doorgeven”. Dat het nieuws al bekend raakte voor de persconferentie, vonden de K3-meisjes “jammer”, maar ze hopen dat “iedereen het zal begrijpen op den duur”. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content