Johnny Depp als Edward Scissorhands in Family Guy

Meer dan twintig jaar na de succesvolle film van Tim Burton, herneemt Johnny Depp zijn rol als de excentrieke Edward Scissorhands. Het personage maakt zijn opwachting in de Amerikaanse animatieserie ‘Family Guy’.

Voor het nieuwe seizoen van ‘Family Guy’ neemt Depp opnieuw de gedaante van Edward Scissorhands aan, al hoeft hij zich daarvoor niet langer in een met metaal en scharen bewerkte lederen pak te hijsen. Het is intussen meer dan twintig jaar geleden dat Depp in de huid kroop van het vreemde wezen dat met reusachtige knipscharen als handen door het leven gaat.


Depp ontleent zijn stem aan de Edward Scissorhands-tekenfilmfiguur, die enkele seconden lang in één van de ‘cutaway gags’ van de serie te zien zal zijn. Volgens producer Mark Hentemann nam de opname door Depps vakwerk slechts enkele minuten tijd in beslag. ‘Zodra Depp de opnamestudio binnenkwam, zat hij in zijn rol. Het is bewonderenswaardig dat hij ondanks zijn drukke agenda toch wat tijd kan vrijmaken voor ons’.


Hentemann verzekert dat de opnames zullen leiden tot een humoristisch stukje televisie voor zowel de ‘Family Guy’ als de ‘Edward Scissorhands’ fans. Het elfde seizoen van de animatiereeks zal vanaf 30 september op de Amerikaanse televisie verschijnen. (AVL)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content