Jim maakt jouw kunstwerk (met Paint)

Er schuilt een kunstenaar in jou, maar je mist de gave om er iets mee te doen. Doe dan beroep op Jim’ll Paint It, een mysterieuze creatieveling die met het Microsoft-programma Paint alle ideeën tot leven wekt.

Er schuilt een kunstenaar in jou, maar je mist de gave om er echt iets mee te doen. Wat nu gedaan? Jim’ll Paint It is jouw redder in nood. Niemand weet wie die mysterieuze Jim is, maar stuur hem jouw idee door en met het Microsoft-programma Paint wekt hij het tot leven. Jim post al zijn creaties op een Tumblr-pagina en op Facebook.

Jim’ll Paint It zet de gekste ideeën om in kunstwerken. Zo vroeg iemand hem de Power Ranger MegaZord te tekenen die een plaats zoekt op een trein. Daarnaast moest MegaZord ook nog eens een iPad in zijn handen hebben waarop hij naar de comedyserie The Thick of It kijkt. Jim tekende het met plezier.

Jim werkt niet met potloden of penselen. Nee, hij gebruikt enkel het Microsoft-programma Paint. Hoe hij er met dit erg basic programma toch in slaagt gedetailleerd te werken is voor iedereen een raadsel. Hij beweert zijn tekeningen niet te finetunen met een tekentablet of andere hulpmiddelen.

Als je jouw eigen idee op de Tumblr- of Facebookpagina wil krijgen, zal je wel creatief uit de hoek moeten komen. Jim doet zijn kunstje maar enkele keren per week. Hij werd al opgepikt door de Engelstalige media en krijgt waarschijnlijk momenteel een lawine van ideeën over zich heen. (CM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content