Jerry Seinfeld bevestigt reünie

Seinfeld, ‘de show die nergens over gaat’, liep van 1989 tot 1998 op NBC. Fans van de komische serie hopen al jaren op een reünie en zullen binnenkort eindelijk beloond worden voor hun geduld.

Jerry Seinfeld werd onlangs gefotografeerd samen met Jason Alexander, de acteur die jarenlang in de huid kroop van George Costanza, terwijl ze de diner binnenwandelden waar menig ‘Seinfeld’-aflevering werd gedraaid. Deze ontmoeting zwengelde de geruchtenmolen aan dat de serie eindelijk aan een reünie toe is.

De bedenker en hoofdrolspeler van ‘Seinfeld’ onthulde een tijdje terug dat hij aan het werken is aan een geheim project. Waar iedereen op hoopte, lijkt nu ook werkelijkheid te worden. De komiek vertelde immers tijdens een optreden op het radioprogramma ‘Boomer & Carton’ op de zender WFAN dat de geheimzinnige onderneming waar hij mee bezig is inderdaad een soort van reünie van ‘Seinfeld’ inhoudt.

Jerry Seinfeld wilde niet veel details kwijt, maar verklapte wel al dat Alexander opnieuw de rol van George op zich zou nemen en dat ook andere ‘Seinfeld’-personages betrokken zijn bij het project. Hij beschreef de vorm van het geheime project als ‘kortachtig’ en ‘eenmalig’. Hij liet ook de naam van zijn co-bedenker Larry David vallen tijdens het interview. Meer informatie zou volgens Seinfeld ‘zeer zeer binnenkort’ volgen. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content