James Gandolfini en Cory Monteith postuum gehuldigd op Emmy Awards

Tijdens de uitreiking van de Emmy Awards wordt hulde gebracht aan de overleden acteurs James Gandolfini, Cory Monteith, Jonathan Winters, Jean Stapleton, en producer David Goldberg.

Op de gala-avond van de Emmy Awards gaan collega’s hulde brengen James Gandolfini, Cory Monteith, Jonathan Winters en Jean Stapleton, en producent David Goldberg tijdens het ‘In Memoriam’-onderdeel.

Edie Falco brengt een eerbetoon aan haar grote collega uit The Soprano’s’ James Gandolfini. ‘Glee’-actrice Jane Lynch doet hetzelfde voor Cory Monteith. Michael J.Fox, de voormalige ster uit ‘Family Ties’ brengt hulde aan David Goldberg, de overleden producer van het programma. Rob Reiner, bekend van ‘All in the Family’, herdenkt Jean Stapleton en Robin Williams zijn collega-acteur Jonathan Winters.

‘Deze vijf mensen hebben zoveel betekend voor de tv-industrie en zorgden voor fantastische momenten in de huiskamers’, zegt Ken Ehrlich, producer van de gala-avond. ‘Collega’s waarmee ze een nauwe band hadden, die hulde brengen en persoonlijke herinneringen naar boven halen: het wordt een mooi en emotioneel moment voor het grote publiek .’

De 65ste editie van de Emmy Awards, de belangrijkste prijzenuitreiking voor de tv-industrie, vindt plaats op zondag 22 september. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content