Iwein Segers vervangt Peter Van Asbroeck in ‘Komen Eten’

Stand-upcomedian Iwein Segers is de nieuwe stem en reporter in het achtste seizoen van het populaire programma ‘Komen Eten’ op VT4. Hij vervangt Peter Van Asbroeck die moest opkrassen.

Dat ‘Komen Eten’ dit najaar op het nieuwe VT4 te zien is, was al een tijdje bekend. Nu heeft het populaire tv-programma ook een vervanger voor Peter Van Asbroeck: Iwein Segers.

De sympathieke komiek en cabaretier zal net als in de vorige seizoenen elke week kennismaken met Vlamingen die zich achter hun kookpotten van hun beste kant laten zien. De ingrediënten van het programma blijven ongewijzigd: vier gasten die elkaar van haar noch pluimen kennen, openen hun huis voor elkaar en trakteren op een zelfgemaakt potje. Op het einde van elke avond beoordelen ze elkaars culinaire inspanningen. De beste chef wordt op het einde van de week beloond.

Iwein Segers werd bekend via de eerste Comedy Casino Cup in 2007 en is de zoon van radiopresentator en stem van ‘Man bijt Hond’, Geert Segers. Hij vervangt Peter Van Asbroeck die moest opkrassen als gevolg van de overname van VT4 en Vijf TV door Woestijnvis. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content