In beeld: de eerste beelden van de nieuwe Netflix sitcom ‘Grace and Frankie’

Het leven van twee succesvolle vrouwen wordt volledig overhoop gehaald nadat hun echtgenoten een dramatische onthulling bekendmaken. © Netflix

Op 8 mei pakt Netflix uit met de splinternieuwe humoristische sitcom, ‘Grace and Frankie’. Ontdek hier de exclusieve eerste beelden van de vermakelijke Netflix serie.

In deze grappige en romantische nieuwe Netlix Original vertolken actrices Jane Fonda (77) en Lily Tomlin (75) twee vrouwen die, nadat hun echtgenoten er met elkaar vandoor gaan, hun leven opnieuw op rails moeten krijgen. De elegante Grace en de vrijgevochten, excentrieke Frankie konden het nooit optimaal met elkaar vinden, ook al werken hun bevriende echtgenoten Robert en Sol al jaren als partners op hetzelfde advocatenkantoor.

Aan zee, dichtbij een strandhuis, wordt de eerste klik tussen de vriendinnen gevormd.
Aan zee, dichtbij een strandhuis, wordt de eerste klik tussen de vriendinnen gevormd.© Netflix

Wanneer het vriendenpaar echter aankondigt dat ze hun echtgenotes voor elkaar verlaten, krijgen de twee vrouwen een onverwachte band, die een bijzondere relatie oplevert.

Ook naast het scherm bouwden de twee actrices een unieke vriendschap op. 35 jaar geleden vertolkte het duo samen de hoofdrol in de Oscar-genomineerde komedie Nine to Five (1980), en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. 'Mensen zeggen dat we zowel op als naast het scherm een natuurlijke chemie hebben, dat is omdat we elkaar door en door kennen', aldus Lily Tomlin.
Ook naast het scherm bouwden de twee actrices een unieke vriendschap op. 35 jaar geleden vertolkte het duo samen de hoofdrol in de Oscar-genomineerde komedie Nine to Five (1980), en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. ‘Mensen zeggen dat we zowel op als naast het scherm een natuurlijke chemie hebben, dat is omdat we elkaar door en door kennen’, aldus Lily Tomlin.© Netflix

Het volledige eerste seizoen van ‘Grace and Frankie’ is vanaf vrijdag 8 mei te bekijken op Netflix.

(LD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content