Hoe zou het nog zijn met… het Sterrenmeisje?

© Belga

Kimberley Vlaeminck uit Kortrijk werd in 2009 wereldberoemd nadat tatoeëerder Rouslan Toumaniantz 56 sterren op de volledige zijkant van haar gezicht had getatoeëerd.

Wie? Kimberley Vlaeminck (21)

Toen? Wereldberoemd nadat er ’tegen haar wil’ 56 sterren op haar gezicht werden getatoeëerd.

Nu? Sterrenmeisje wordt opnieuw Kimberley

Quote? ‘Ik was in slaap gevallen’

Kimberley Vlaeminck uit Kortrijk werd in 2009 wereldberoemd nadat tatoeëerder Rouslan Toumaniantz 56 sterren op de volledige zijkant van haar gezicht had getatoeëerd. Kimberley Vlaeminck zou slechts om 3 kleine sterretjes of bolletjes rond haar linkeroog gevraagd hebben, maar viel naar eigen zeggen in slaap tijdens de ingreep. Later zei ze dat ze was flauwgevallen van de pijn.

Toen het meisje wakker werd, schrok ze zich rot en riep ze uit: ‘Dit heb ik niet gewild!’. Toumaniantz ontkende het hele verhaal en zei dat Kimberley gekregen had wat ze had gevraagd. Er werd een gerechtelijke procedure opgestart maar die werd later stilgelegd omdat Kimberley niet genoeg geld had om de advocatenkosten te betalen. Later werd duidelijk dat Kimberley het hele verhaal verzonnen had uit schrik voor de reactie van haar papa. Ze had de sterrentatoeage dus wel degelijk zelf gewild. Het meisje werd even opgenomen in de psychiatrie.

Om toch wat munt te slaan uit de gebeurtenissen, schreef Kimberley een boek. In ‘Van sterrenmeisje tot Kimberley’ vertelt ze over haar drankzuchtige ouders. Ook schrijft ze dat ze op 6-jarige leeftijd misbruikt werd door een sadistische buurman van een tante.

Drie jaar later is het Sterrenmeisje bijna volledig verlost van haar sterren. Kimberley ondergaat momenteel een aantal laserbehandelingen bij Eddy Vercaemer alias ‘Tattoo Eddy’ uit Kortrijk. Tegen begin 2013 zullen de tatoeages niet meer te zien zijn. Voor Kimberley betekent dit naar eigen zeggen een nieuwe start. Zonder tatoeages, dit keer. (TE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content