Hoe zou het nog zijn met… Danielle Fishel?

Een remake van de populaire sitcom ‘Boy Meets World’ die haar als actrice op de kaart zette, en een zinderende fotoshoot in het mannenblad Maxim. Danielle ‘Topanga’ Fishel is back en laat verrassend veel van zich zien.

Wie? Amerikaanse actrice

Toen? Speelde Topanga in de populaire komische sitcom ‘Boy Meets World’

Quote? ‘Ik rook niet, ik drink niet en gebruik geen drugs. Ik shop, oké?’

Nu? Ravissanter dan ooit en binnenkort opnieuw als Topanga in de vervolgserie ‘Girl Meets World’

Het begon allemaal voor Danielle Fishel toen ze in 1993 auditie deed voor een gastrol in de populaire Amerikaanse sitcom ‘Boy Meets World’. Toen bleek dat de actrice die Topanga speelde er niet veel van bakte, mocht Fishel onverwachts een gooi doen naar de rol. On the spot wat lijnen opzeggen en klaar was kees. Het personage Topanga was normaal voorzien voor een paar afleveringen, maar Fishel bracht de rol met zoveel panache dat de producers besloten haar een vaste plaats te geven in de reeks.

Het personage Topanga was door iedereen geliefd. In de beginjaren van de serie was ze nog een excentrieke hippiedochter, maar ze transformeerde stilaan in een vaste waarde in de show, iemand die iedereen graag had en zelf door iedereen graag gezien werd.

De hitserie ‘Boy Meets World’ liep van 1993 tot 2000 en volgde de alledaagse akkefietjes in het leven van de jonge Cory Matthews (Ben Savage). Topanga was de liefde van zijn leven en de serie eindigde dan ook wanneer het koppel in het huwelijksbootje stapte. Liefhebbers hier in Vlaanderen konden destijds genieten van de sitcom op de zender Ketnet.

Toen ‘Boy Meets World’ op zijn einde liep, en Topanga en Cory elkaar het ja-woord gaven, ontstonden er geruchten dat de acteurs ook in het echte leven iets met elkaar hadden. “Dat was volledig mijn eigen fout”, zei de actrice later. Ze had in ‘The Tyra Banks Show’ te kennen gegeven dat ze op date was geweest met Ben Savage, waardoor de geruchtenmolen aan het draaien ging. Maar er bleek niet veel om over te roddelen. Nog voor het etentje erop zat, was het voor het stelletje wel duidelijk dat de avond niet zou eindigen tussen de lakens.

Na het tijdperk van ‘Boy Meets World’ ging het bergaf met Fishel. Ze werd wel opgenomen in het lijstje van 21 meest aantrekkelijke sterren jonger dan 21 jaar, maar haar acteercarrière belandde wat in het slop. Buiten wat gastrolletjes in enkele series, en de wel heel slechte komedie ‘National Lampoon Presents Dorm Daze’, kreeg het publiek niet veel meer te zien van de actrice.

Over rolletjes gesproken, de actrice kwam nogal wat bij na ‘Boy Meets World’. Ten tijde van de serie leefde ze volgens een strikt dieet, maar nadien moest ze zich gewonnen geven in de strijd tegen de kilo’s. Totdat ze het dieet van Nutrisystem leerde kennen. De voluptueuze Amerikaanse verloor al snel weer 15 kilo en werd meteen gebombardeerd tot het nieuwe gezicht van het merk.

De actrice had vier jaar terug blijkbaar tijd op overschot. Ze besloot terug te gaan studeren en schreef zich in op de Universiteit van California. De actrice is nu 31 jaar oud en liet eind vorig jaar weten dat ze haar diploma psychologie had behaald.

Maar ze bracht niet alleen haar studies tot een goed einde, ze leerde achter de schoolbanken ook nog de man van haar leven kennen. Waar wat bijles geven al niet goed voor kan zijn. Onlangs liet Fishel fier als een gieter weten dat ze verloofd is. Jaloerse mannen worden doorverwezen naar Tim Belusko, haar aanstaande echtgenoot.

Het is wel duidelijk dat Danielle Fishel een tijdje niet meer in de spotlight heeft gestaan. Buiten wat handtekeningen uitdelen aan tienerjongens op de campus, zal haar carrière als tv-gezicht de laatste jaren niet veel hebben ingehouden.

Maar nu wordt ze eindelijk terug opgevist uit de diepe krochten van het genadeloze Hollywood. Onlangs werd een spinoff van ‘Boy Meets World’ aangekondigd. Die zal draaien rond Riley, het dochtertje van Cory en Topanga, en toepasselijk ‘Girl Meets World’ heten. Natuurlijk ging menig mannelijk tienerhart sneller slaan toen bekend raakte dat Danielle Fishel weer haar rol van Topanga zal opnemen.

Danielle Fishel is helemaal terug, en dat zullen de lezers van het mannenblad Maxim geweten hebben. Ravissanter dan ooit siert de actrice deze maand de cover. Verder geeft ze meer van zichzelf bloot in een interview en een weinig verhullende fotoshoot. Mannen met een slechte tikker, wees gewaarschuwd. (JH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content