Het huis van Laura Palmer uit Twin Peaks staat te koop

Het fictieve huis van Laura Palmer © estately.com

Fans van de cultserie Twin Peaks: het is tijd om jullie slag te slaan. Het huis waarin de pilootaflevering van Twin Peaks en de film Fire Walk With Me werden gedraaid staat te koop.

Hoewel er nergens op de website vermeld staat dat het gaat om het huis van Laura Palmer uit Twin Peaks, herkenden fans de locatie onmiddellijk als decor van de cultreeks van regisseur David Lynch. In de pilootaflevering van de reeks komt het fictieve huis van Laura, Leland en Sarah Palmer zowel langs buiten als binnenin in beeld.

Wie het huis in Everett,Washington op de kop wil tikken, zal 549.950 dollar (402.935 euro) moeten neertellen. Daarvoor krijg je een woonst met vier slaapkamers, een grote tuin en een fikse portie televisiegeschiedenis.

Kortom, de perfecte plaats om koffie te drinken en kersentaart te eten. Enge mannen met lang haar kunnen mogelijk nachtmerries veroorzaken, maar dat nemen we erbij. (LP)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content