Herrijst ‘Pushing Daisies’ in de vorm van een musical?

De televisieserie ‘Pushing Daisies’ zou wel eens een revival kunnen krijgen in de vorm van een musical of film. Bryan Fuller, de bedenker van de reeks, barst in ieder geval van de ideeën vertelde hij aan E! News.

De kleurrijke serie over een charmante taartenbakker die mensen terug tot leven kan wekken met een simpele aanraking, werd na twee seizoenen afgevoerd. Dit tot grote spijt van fans, de cast en bedenker Bryan Fuller.

Aan E! News vertelde Fuller dat hij in gesprek is met Warner Brothers en regisseur Barry Sonnenfeld over een eventuele revival van de televisieserie. Dat zou in de vorm van een film kunnen zijn, maar even goed als musical. Kristin Chenoweth, die de rol van Olive Snook vertolkte in ‘Pushing Daisies’, heeft ervaring met Broadway en toonde haar unieke stembereik tijdens enkele afleveringen van de serie. Ook in ‘Glee’ kreeg ze een gastrol omwille van haar muzikaal talent.

‘Ik zou het fantastisch vinden om een musical op poten te zetten en het helemaal rond Kristin en haar personage Olive Snook te laten draaien,’ vertelde Fuller aan E! News. ‘Ik ben zo jaloers op Rob Thomas en zijn ‘Veronica Mars’-film, die echt geweldig is geworden,’ schertste de televisiemaker ook tijdens het interview. ‘Ik ben enthousiast en blij voor hem en tegelijkertijd ongelofelijk jaloers.’

De Amerikaanse schrijver van televisieseries is momenteel druk aan het werk voor de reeks ‘Hannibal’. Hoewel Fuller Anna Friel (Charlotte ‘Chuck’ Charles) en Lee Pace (Ned) graag een gastrol zou geven in de reeks, lijkt hem dat niet realistisch omwille van hun drukke schema’s. ‘Ik hoop stiekem dat ze een kleine tegenslag ervaren zoals een 24-uur durende griep,’ grapte Fuller hierover. Als hij Kristin Chenoweth zou kunnen strikken voor zijn reeks, wordt ze gecast als een echte diva.

Hoe het ook zij, Brian Fuller heeft het idee om ‘Pushing Daisies’ te laten herrijzen nog niet begraven. Nu nog hopen op een kleine hiatus in de werkschema’s van Pace, Friel en Chenoweth. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content