Fox voert Terra Nova na een seizoen af

De Amerikaanse tv-zender Fox heeft beslist om ‘Terra Nova’ niet te verlengen. Het Amerikaanse televisienetwerk is niet tevreden over de kijkcijfers.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De televisieserie van Steven Spielberg startte veelbelovend met ruim 9 miljoen kijkers maar de seizoensfinale kon amper rekenen op 7 miljoen kijklustigen. Fox vond dit niet voldoende en besliste om de serie niet te verlengen voor een tweede seizoen.

De makers van ‘Terra Nova’ blijven niet bij de pakken zitten. Zij willen de serie doorverkopen aan een ander netwerk. Momenteel heeft er nog geen enkele tv-zender zich aangeboden om het geesteskind van Steven Spielberg over te nemen.

‘Terra Nova’ is een science-fictiondrama dat zich afspeelt in het jaar 2149. Door de overbevolking en de luchtvervuiling is de Aarde een haast onbewoonbare planeet geworden. De ontdekking van een scheur in het ruimte-tijdcontinuüm brengt soelaas. Door de scheur wordt het mogelijk om 85 miljoen jaar terug in de tijd te reizen. In het Krijttijdperk probeert de mensheid tussen de dinosaurussen een nieuw bestaan uit te bouwen.

Terra Nova was in Vlaanderen te zien op 2BE. (BW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content