Focus trakteert op Film Fest Genten Libertine Supersport

Catherine Deneuve (in 'Belle de Jour'), grande dame van de Franse cinema. © gf
Tobias Cobbaert

De very important person die u nog steeds bent, mag van ons natuurlijk gratis naar de slotfilm van het Film Fest Gent. Ontdek ook onze andere prijzen van de week. Speel mee en win!

Birdman op Film Fest Gent

De very important person die u nog steeds bent, mag van ons natuurlijk ook naar de slotfilm van het Film Fest Gent: Birdman van Alejandro González Iñárritu (21 Grams, Amores perros),

met Michael Keaton in de hoofdrol als een in de vergetelheid gesukkelde acteur die ooit een superheld speelde. Wij geven 3×2 viptickets weg, inclusief parkeerkaart en shuttledienst.

Kom naar de Explore Zone Award

Op 23/10 vanaf 20 uur reikt de jongeren­jury van het Film Fest Gent haar hoogst­eigen prijs uit, de Explore Zone Award. Daarna kunt u kijken naar White Bird in a Blizzard van Gregg Araki. Wij mogen 3×2 tickets voor die avond weggeven.

Een weekendje Film Fest Gent

Of het scheelt toch niet veel. Twee lezers mogen op zaterdag 18/10 van ons op hotel, en niet zomaar een hotel, maar het Sandton Grand Hotel Reylof, ook wel bekend als Het Enige Echte Film Fest Gent Hotel. U krijgt daar niet alleen ontbijt bij, maar ook nog eens 6 vouchers voor een festivalfilm naar keuze (exclusief special events), u mag allebei gratis binnen op de Fellini-expo, en u krijgt nog een waardebon van 100 euro, te gebruiken in een van de officiële festivalrestaurants.

Met mes en vork dansen

B-eats wil vier keer per jaar culinaire en melomane fijnproeverij verenigen: u krijgt dus chef en dj – Sofie Dumont en de Amerikaanse Magda – op één vakkundig ingeklede plek, de Wild Gallery in Brussel. Wij mogen 6 tickets weggeven voor zaterdag 25 oktober.

Vijf jaar Libertine Supersport

Uw favoriete Brusselse avondje clubbing bestaat vijf jaar. Mikken op 17/10 passende beats in uw cocktail: Bicep, ­Mickey, Christoph en Rick ­Shiver en in Room 2 zorgt het team van Studio Brussels Playground voor het feest, met als gast Kornél Kovács van ­Studio Barnhus. Nice and ­sleazy, indeed. Wij mogen 10 x 2 tickets en een vippakket weggeven. Met dat laatste mag u niet alleen met twee personen gratis binnen, u kunt nadien ook de stramme ledematen uitstrekken in een tweepersoonskamer van Hotel Bloom. En nog een fles champagne toe. Proficiat, Libertine Supersport!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content