Focus trakteert op concert- en filmtickets en 1 draadloze speaker

© gf
Tobias Cobbaert

Win tickets voor OdeGand by Night en de BNP Paribas FORTIS Film Days, en 1 Limited Blue Note Edition van de draadloze Sonos Play: 1-speaker

1 x sonos play Limited ‘Blue Note’ Edition (250 euro)

Omdat het jazzlabel Blue Note 75 jaar bestaat en hun eigen producten ook bepaald niet onaardig klinken, presenteren de fijne lieden van Sonos een ­speciale editie van hun draadloze Sonos Play: 1-speaker, in oogstrelend jazzblauw. Wereldwijd zijn er daar maar 4100 stuks van gemaakt, en eentje ligt hier naar een Knack Focus-lezer te snakken. Om maar te zeggen: wij mogen 1 Sonos Play: 1 Limited Blue Note Edition weggeven.

3 x 2 tickets OdeGand by Night: A Music Night at the Museum

Op zaterdag 26/9 neemt OdeGand by Night voor één nacht zijn intrek in het Gentse Museum voor Schone Kunsten. Daar zullen jazz, klassiek en het nachtleven broederlijk met elkaar op de muzikale vuist gaan. Wij mogen 3 duotickets voor A Music Night at the Museum weggeven.

50 x 2 tickets BNP Paribas FORTIS Film Days

Van woensdag 23 tot zaterdag 26/9 kunt u in een uit de kluiten gewassen rist bioscopen voor 4 euro naar de film. Nog beter: wij mogen 50 duotickets weg­geven voor een film naar uw keuze, op een van de vier BNP Paribas Fortis Film Days naar uw keuze, in een deelnemende bioscoop naar uw keuze. Leve de keuzestress!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content