Dit zijn de beste games van 2018 volgens Knack Focus

V.l.n.r.: Red Dead Redemption 2, Marvel's Spider-Man, Detroit: Become Human © /
Dimitri Dewever medewerker Trends

Uiteráárd staat Red Dead Redemption 2 in onze top tien.

1 Red Dead Redemption 2 (PS4, Xbox One)

Meer nog dan GTA met paarden is dit virtuoze eerbetoon aan een rist filmklassiekers en hun iconografie de beste western die u ooit gezien heeft.

2 God of War (PS4)

In dit mythologische avontuur is Kratos zowel een testosteronrijke halfgod als een getormenteerde antiheld met een fascinerend achtergrondverhaal.

3 Shadow of the Colossus (PS4)

Zestien kolossale wezens moeten opgespoord, beklommen en geëlimineerd worden. Deze actierijke platformpuzzel oogt als remaster nog mooier en mysterieuzer.

4 Tetris Effect (PS4)

Opnieuw koppelt Tetsuya Mizuguchi, de maker van culttoppers Rez en Lumines, oersterke gameplay aan muzikale sfeerschepping. Verslavend, ook in VR.

5 Frostpunk (pc)

Bouw een nieuwe stad waarin de bevolking na postapocalyptische gebeurtenissen kan overleven. Een bouwsimulator verpakt als steampunk in de sneeuw.

6 Monster Hunter: World (pc, PS4, Xbox One)

Besluip, achtervolg en open de klopjacht op stammen van reptielachtige wezens, van kleine hagedissen tot monsterlijk grote dino’s en draken.

7 Marvel’s Spider-Man (PS4)

Niet alleen een van de beste Spider-Man games ooit, maar gewoon ook het knapste superheldenspel sinds Arkham Knight.

8 Dead Cells (pc, PS4, Nintendo Switch, Xbox One)

Mix de originele versies van Prince of Persia en Castlevania met Metroid en Dark Souls en u bekomt deze vlijmscherpe actie-rpg met ninjahoofdfiguur.

9 Forza Horizon 4 (pc, Xbox One)

Sjees rond in tot de verbeelding sprekende racebakken, terwijl de seizoenen rondom u dynamisch veranderen en het rijgedrag van de wagens beïnvloeden.

10 Detroit: Become Human (PS4)

Spelauteur David Cage haalt hier niet hetzelfde hoge niveau als bij Heavy Rain, maar hij vertelt wederom op onnavolgbare wijze een persoonlijk verhaal.

Partner Content