Dit zijn de beste games van 2018 volgens Knack Focus

V.l.n.r.: Red Dead Redemption 2, Marvel's Spider-Man, Detroit: Become Human © /
Dimitri Dewever medewerker Trends

Uiteráárd staat Red Dead Redemption 2 in onze top tien.

1 Red Dead Redemption 2 (PS4, Xbox One)

Meer nog dan GTA met paarden is dit virtuoze eerbetoon aan een rist filmklassiekers en hun iconografie de beste western die u ooit gezien heeft.

2 God of War (PS4)

In dit mythologische avontuur is Kratos zowel een testosteronrijke halfgod als een getormenteerde antiheld met een fascinerend achtergrondverhaal.

3 Shadow of the Colossus (PS4)

Zestien kolossale wezens moeten opgespoord, beklommen en geëlimineerd worden. Deze actierijke platformpuzzel oogt als remaster nog mooier en mysterieuzer.

4 Tetris Effect (PS4)

Opnieuw koppelt Tetsuya Mizuguchi, de maker van culttoppers Rez en Lumines, oersterke gameplay aan muzikale sfeerschepping. Verslavend, ook in VR.

5 Frostpunk (pc)

Bouw een nieuwe stad waarin de bevolking na postapocalyptische gebeurtenissen kan overleven. Een bouwsimulator verpakt als steampunk in de sneeuw.

6 Monster Hunter: World (pc, PS4, Xbox One)

Besluip, achtervolg en open de klopjacht op stammen van reptielachtige wezens, van kleine hagedissen tot monsterlijk grote dino’s en draken.

7 Marvel’s Spider-Man (PS4)

Niet alleen een van de beste Spider-Man games ooit, maar gewoon ook het knapste superheldenspel sinds Arkham Knight.

8 Dead Cells (pc, PS4, Nintendo Switch, Xbox One)

Mix de originele versies van Prince of Persia en Castlevania met Metroid en Dark Souls en u bekomt deze vlijmscherpe actie-rpg met ninjahoofdfiguur.

9 Forza Horizon 4 (pc, Xbox One)

Sjees rond in tot de verbeelding sprekende racebakken, terwijl de seizoenen rondom u dynamisch veranderen en het rijgedrag van de wagens beïnvloeden.

10 Detroit: Become Human (PS4)

Spelauteur David Cage haalt hier niet hetzelfde hoge niveau als bij Heavy Rain, maar hij vertelt wederom op onnavolgbare wijze een persoonlijk verhaal.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content