‘De wereld draait door’ gepresenteerd vanuit Vlaanderen

Het Nederlandse actualiteitsprogramma ‘De wereld draait door’ wordt een week lang vanuit Vlaanderen gepresenteerd. De populaire talkshow zal, net zoals bij onze noorderburen, geleid worden door Matthijs van Nieuwkerk.

Het Nederlandse actualiteitsprogramma ‘De wereld draait door’ wordt een week lang vanuit Vlaanderen gepresenteerd, meldt De Standaard. De razend populaire talkshow van de VARA zal, net zoals bij onze noorderburen, geleid worden door Matthijs van Nieuwkerk.

Het is voorlopig gissen naar de zender die het programma zal tonen. Ook wanneer het zal uitgezonden worden is niet geweten. Alle grote Vlaamse zenders – VRT, VTM, VT4 en Acht – houden de lippen stijf. ‘Er wordt momenteel met verschillende mensen onderhandeld’, klinkt het op de redactie van de VARA. Voor de presentatie doet Matthijs van Nieuwkerk de verplaatsing naar België.

De Vlaamse ‘De wereld draait door’ zal enkel Belgische gasten over de vloer krijgen, en wordt simultaan uitgezonden op de Nederlandse beeldbuis.

Prijzen

‘De Wereld Draait Door’ is dagelijks te zien op Nederland 3 omstreeks 19.30u. Het programma is een mengeling van nieuws, informatie en amusement. Op 17 mei 2011 werd de 1000ste aflevering uitgezonden. Het tv-programma won ook tal van prijzen, waaronder de prestigieuze Televizier-Ring in 2007. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content