De keuze van Knack Focus @ Prime

Knack Focus maakt elke maand een eigenzinnige keuze uit de films en series die te zien zullen zijn op de kanalen van Prime-Telenet. Bij het begin van de maand lijsten we de selectie hier op, Prime-abonnees kunnen ze terugvinden in de Telenet-tv-theek onder de hoofding Prime à la carte, bij ‘Keuze Knack Focus’. Volg de gids!

Martha Marcy May Marlene

Vanaf 5/5 op Prime, vanaf 6/5 op Prime à la CarteDe beste Amerikaaanse indie van 2011, die in Vlaanderen nooit tot in de cinema is geraakt. Een bevreemdende mix van familiedrama en thriller over een meisje dat met de hulp van haar zus uit de handen van een sekteleider probeert te raken.

World without End

Vanaf 10/5 op Prime, vanaf 11/5 op Prime à la CarteVoor de fans van Pillars of the Earth, het kostuumdrama op basis van de bestsellers van Ken Follett, is er nu dit vervolg, eveneens naar een boek van Follett. De setting is ditmaal het Engeland van de 14e eeuw, verwoest door de Honderdjarige Oorlog en de pest.

Brave

Vanaf 11/5 op Prime, vanaf 12/5 op Prime à la Carte

Pixar-blockbuster over de jonge prinses Merida, die een vrijgevochten leven wil leiden en zich niet wil laten uithuwelijken. Niet een van de grote meesterwerken uit de animatiestudio, maar Pixar blijft natuurlijk garant staan voor zwierig tekenplezier.

Revenge – seizoen 2, deel 2

Vanaf 11/5 op Prime, vanaf 12/5 op Prime à la Carte

De enige rechtmatige opvolger van Dallas, een superieure übersoap over de mooie Emily Thorne die wraak wil nemen op de rijkelui uit de Hamptons die haar jeugd hebben gestolen. Geloofwaardigheid nul, maar wel fun.

Headhunters

Vanaf 12/5 op Prime, vanaf 13/5 op Prime à la CarteFlitsende actiethriller uit Scandinavië over een headhunter die een Rubens probeert te stelen van een van zijn klanten en zo in een hele hoop shit terechtkomt – op een bepaald moment ook letterlijk. Met in een van de hoofdrollen Nikolaj Coster-Waldau, bekend van Game of Thrones.

De Rouille et d’os

Vanaf 19/5 op Prime, vanaf 20/5 op Prime à la Carte

Drama van Jacques Audiard over de romance tussen twee verloren zielen, de buitenwipper Ali en orkatrainster Stéphanie. Met in de hoofdrol Matthias Schoenaerts, een jonge Vlaamse acteur van wie we nog veel zullen horen, let op onze woorden!

Magic Mike

Vanaf 25/5 op Prime, vanaf 26/5 op Prime à la Carte

Omdat Steven Soderbergh in zijn carrière nog geen film over mannelijke strippers had gemaakt, was er vorig jaar Magic Mike. Verwacht echter geen ‘Chippendales – The Movie’ maar een wrang drama over de achterkant van de Amerikaanse droom.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content