David Lynch brengt ‘Twin Peaks’ terug naar het kleine scherm

© DR

We moeten er wel nog even op wachten, maar in 2016 zouden er nieuwe afleveringen op het scherm van de cultserie ‘Twin Peaks’ verschijnen.

Exact 25 jaar na het einde van het tweede seizoen van ‘Twin Peaks’ zouden de fans verwend worden met een derde seizoen van de serie. Via Twitter heeft regisseur David Lynch, wel met een eerder cryptische tweet, namelijk bekendgemaakt dat hij een vervolg gaat breien aan de serie ‘Twin Peaks’.

Het oorpsronkelijke verhaal, met open einde en verteld in twee seizoenen, moet volgens Lynch nog een vervolg krijgen. Hij plaatste op Twitter de volgende woorden: “That gum you like is going to come back in style’. Dit verwijst naar een eerder bizarre scène uit Twin Peaks. De hashtag #damngoodcoffee, waarmee Lynch zijn tweet afsloot, zou dan weer verwijzen naar iets wat agent Dale Cooper, in de serie gespeeld door Kyle MacLachlan, ooit gezegd heeft in de reeks over koffie. De fans werden meteen dolenthousiast en de geruchtenmolen ging op volle toeren draaien.

De nieuwe afleveringen zullen opnieuw geschreven, geproduceerd en geregisseerd worden door David Lynch en Mark Frost. Volgens bepaalde fans zou het nieuwe seizoen van ‘Twin Peaks’ uitgebracht worden op Netflix.

Intussen is het nieuws ook bevestigd door Showtime, de zender waarop de serie, die zal bestaan uit 9 afleveringen, te zien zal zijn. De productie begint in 2015 en het is nog onduidelijk of er oorspronkelijke acteurs zullen meedoen in het vervolg. (LVR)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content