Dash Dolls is nieuwste programma van The Kardashians

Kim, Kourtney en Khloe Kardashian met hun moeder Kris Jenner, tevens medeproducers van Dash Dolls © Reuters

Het televisie-imperium van de Kardashianszusjes wordt weer maar eens uitgebreid, al zullen de KKK’s in de nieuwste spinoff niet met de hoofdrol gaan lopen.

Wie dacht dat Dash Dolls een soort The Muppets meets Keeping Up With The Kardashians zou worden zal flink teleurgesteld zijn. De show werpt immers een blik achter de schermen van de boetiek DASH, die Kim, Kourtney en Khloe samen uitbaten. Afijn, waar Kim, Kourtney en Khloe af en toe binnen en buiten walsen. De échte werkpaarden die deze shops draaiende houden zijn uiteraard de shop girls van DASH, die middels Dash Dolls eindelijk de credits zullen krijgen die ze verdienen.

“Met de opening van hun DASH boetiek hebben de Kardashians hun stempel gedrukt op de modewereld”, zo begint het persbericht van televisiezender E!, waar de show te zien zal zijn. “Vanaf deze herfst krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van deze shops en leren ze de enthousiaste, knappe, leuke winkelmeisjes kennen. Dash Dolls zet het leven van jonge twintigers in Hollywood in de kijker en neemt je mee op de dates, werkmeetings, fitnesssessies, feestjes en familiebijeenkomsten van het Dash winkelpersoneel.” Perfect voor fans van The Hills en The City lijkt ons .

Dash Dolls is de zoveelste spinoff van Keeping Up With The Kardashians, dat ondertussen alweer het tiende seizoen op ons aan het loslaten is. Andere titels binnen de franchise zijn onder meer Kourtney and Kim Take Miami, Kourtney and Kim Take New York en Khloé & Lamar. Dash Dolls zou vanaf het najaar op E! te zien zijn.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content