Danni Lowinski krijgt geen derde seizoen

Slecht nieuws voor de fans van ‘Danni Lowinski’. De populaire VTM-reeks rond een arrogante advocate, gespeeld door actrice Nathalie Meskens, krijgt geen derde seizoen.

Slecht nieuws voor de fans van ‘Danni Lowinski’. De populaire VTM-reeks rond een arrogante advocate, gespeeld door actrice Nathalie Meskens, krijgt geen derde seizoen. De laatste aflevering van seizoen 2, vanavond om 20u30, is dus meteen de allerlaatste van de reeks. Dat bevestigen zowel productiehuis Sultan Sushi, dat de serie leverde aan VTM, als de zender zelf in enkele kranten.

De beslissing is volgens Johan Tuyaerts van Sultan Sushi al lang geleden genomen. ‘Het is absoluut een succesverhaal geweest. We blikken tevreden terug,’ zegt hij aan Gazet van Antwerpen.

Een van de redenen om ermee te stoppen, is volgens Het Laatste Nieuws het uitgesteld kijken. Dat maakte het voor VTM steeds moeilijker om reclame goed te verkopen.

Een en ander betekent niet dat Meskens nu van het VTM-scherm verdwijnt, wel integendeel. Zo wordt ze het gezicht van het spelprogramma ‘Reclame AUB’ en zal ze in het najaar de hoofdrol vertolken in de nieuwe fictiereeks ‘Connie & Clyde’. (KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content