Breaking Bad-spin-off ‘Better Call Saul’ met Walter White?

© DR

‘Better Call Saul’, de spin-off rond het personage Saul Goodman uit ‘Breaking Bad’, krijgt mogelijk Walter White en andere karakters uit de veelgeprezen serie over de vloer.

Peter Gould, de uitvoerende producer van ‘Better Call Saul’, denkt erover na hoe hij in de spin-off van ‘Breaking Bad’ sprongen kan maken in de tijd, zodat bepaalde iconen uit de populaire serie hun comeback kunnen maken.

‘Een van de voordelen van te werken met een flexibele tijdslijn is dat sommige zaken zich kunnen afspelen vóór, tijdens of na ‘Breaking Bad’. Dat biedt tegelijkertijd mogelijkheden om karakters die in de serie gedood werden terug op het voorplan te brengen.’ Dat zegt hij in een interview met The New York Daily News.

De spin-off zal focussen op (de opmars van) advocaat Saul Goodman, het aimabele personage dat voor het eerst opdook in seizoen twee van ‘Breaking Bad’. Dat sommige personages uit de serie mogelijk in de prequel zullen opduiken, betekent niet per se dat ook Walter White uit de dood zal herrijzen. In geval van, zijn we benieuwd hoe de rol van de drugsdealende kankerpatiënt ingevuld zal worden.

De producent benadrukt wel dat ‘Better Call Saul’ losstaat van ‘Breaking Bad’, dus met eigen verhaallijnen. ‘We denken dat we een verhaal hebben dat de moeite is om te brengen. Het succes van ‘Breaking Bad’ oversteeg alle verwachtingen. Hopelijk zullen de fans ook de spin-off smaken’, zegt hij. ‘Better Call Saul’ krijgt twee seizoenen. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content