Brazil 2014 op tv

© Ketchum

Er is geen ontsnappen aan: de komende vier weken krijg je dagelijks wk-voetbal in de maag gesplitst. Te beginnen met de openingsceremonie (vanaf 20 uur), gevolgd door de openingswedstrijd tussen Brazilië en Kroatië (22 uur).

Er is geen ontsnappen aan, en al helemaal niet nu de Rode Duivels nog eens meedoen aan de vierjaarlijkse hoogmis van het voetbal, van 12 juni tot 13 juli in Brazilië.

Alle wedstrijden van het wk worden live uitgezonden. Wanneer er twee wedstrijden tegelijk gespeeld worden (de laatste duels in de groepsfase, op 23, 24, 25 en 26 juni) ziet u eentje op Canvas, de andere wordt gestreamd via sporza.be en live of uitgesteld uitgezonden op Op12. Op Canvas loodsen Karl Vannieuwkerke en Maarten Vangamberen u ook door het hele gebeuren in hun wk-talkshow Diablo.

De jongsten krijgen op Ketnet iedere ochtend (op weekdagen om 7.45 uur, in het weekend en tijdens de zomervakantie om 8.30 uur) Copa Ketnet voorgeschoteld, waarin wrappers Sien en Niels ervoor zorgen dat uw dreumesen helemaal bij zijn op de speelplaats. Ook Karrewiet besteedt bijzondere aandacht aan het wk.

VTM brengt vijf keer per dag updates (om 7.30, 8.30, 12.45, 17 en 23 uur) met nieuws, sfeerverslagen en interviews. In elk geval toch tot aan de achtste finales, daarna zal het ook afhangen van de prestaties van de Rode Duivels.

Op VIJF wordt Annelien Coorevits in de strijd gegooid ter afleiding. Zij zal onder de noemer Club VIJF activiteiten op poten zetten op belangrijke voetbalavonden.

Canvas schakelt vanavond vanaf 20 uur rechtstreeks over naar Brazilië voor de rechtstreekse verslaggeving van de openingsceremonie in het Novo Estadio do Corinthians in São Paulo. De openingswedstrijd tussen Brazilië en Kroatië start om 22 uur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content