Beelden gelekt van de nieuwe ‘Thundercats’

De remake van animatie- en stripreeks ‘Thundercats’ is al een tijdje in de maak. Een kleine tien minuten uit de eerste aflevering staat online.

‘Thundercats’ volgt een team katachtige aliens van de planeet Thundera, aangevoerd door Lion-O die met zijn mythische Sword of Omens het Kwade bestrijdt. De reeks was een enorme hit eind jaren ’80 en wordt beschouwd als rechtmatige erfgenaam van andere cultklassiekers als ‘He-Man: Masters of the Universe’ en ‘Voltron’.

De reboot van de reeks werd geanimeerd door het Japanse Studio 4°C dat zijn strepen al heeft verdiend met ‘The Animatrix’ en ‘Batman: Gotham Knight’. Net zoals die laatste wordt het nogal kitscherige ‘Thundercats’ van de jaren ’80 bewerkt tot grimmige anime om het publiek aan te spreken dat is opgebracht met het origineel.

De officiële preview komt er op San Diego Comic Con 2011, 22 juli, maar er is al een video gelekt met een kleine 9 minuten uit de langverwachte reeks. De geplande CGI langspeelfilm is uitgesteld wegens productieproblemen en negatieve reacties van fans.

(DDG)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

intro voor het origineel

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content