Bart De Pauw maakt programma voor VIER

Bart De Pauw © Belga

Tv-maker Bart De Pauw, in het voorjaar nog een bonte ‘biker boy’ op Eén, gaat voor het eerst een programma maken voor VIER. De opnames zijn al gestart.

Tv-maker, acteur, quizmaster, Bart De Pauw is het allemaal. Maar dat gebeurde altijd in dienst van de openbare omroep. Nu gaat het genie voor het eerst ook aan de slag voor een commerciële zender. Samen met zijn productiehuis Koeken Troef! is hij begonnen aan een nieuw programma voor Vier. De eerste opnames vonden al plaats in een casino in Spa, zo melden Het Nieuwsblad en deredactie.be.

‘Het programma bevindt zich nog in de embryonale fase’, zegt Vier-woordvoerder Kristof Demasure. Over de inhoud wordt voorlopig met geen woord gerept. Wat we wel weten is dat de tv-maker zelf niet in beeld komt. ‘Bart werkt louter achter de schermen’, aldus Demasure.

Met Koeken Troef! maakte hij onder meer ‘Quiz Me Quick’, ‘Twee tot de Zesde Macht’ en ‘De Biker Boys’, telkens voor Eén. Ten vroegste 2016 verschijnt zijn nieuw programma (voor het eerst) op VIER. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content