Axelle Red in jury ‘The Voice van Vlaanderen’

Axelle Red is het nieuwe jurylid van de talentenjacht ‘The Voice van Vlaanderen’. De Hasseltse zangeres vervangt Natalia en vervoegt Bent Van Looy en Regi, de twee andere nieuwe gezichten..

Axelle Red is de vervangster van Natalia in de jurystoel van ‘The Voice van Vlaanderen’. ‘Zonder onverwachte wendingen wordt het contract ondertekend’, meldt Het Laatste Nieuws. Koen Wauters is het enige panellid die het derde seizoen van de talentenjacht overleeft.

Axelle Red, geboren als Fabienne Demal, charmeerde voor het eerst in 1989 met ‘Kennedy Boulevard’. In bijna 25 jaar tijd is ze uitgegroeid tot de grande dame van de Franstalige pop.

Regi en Bent Van Looy ‘The Voice’ zijn de twee andere nieuwelingen in ‘The Voice’. Zij vervangen Alex Callier en Jasper Steverlinck die na twee seizoenen afhaken.

Het vtm-programma komt binnenkort ook met een kinderversie. Het opzet van The Voice Kids, voor jongeren tussen 7 en 14 jaar, is hetzelfde: met de zogenaamde blind auditions, battles en een finaleronde. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content