Aphex Quiz: Win 5 exemplaren van ‘Syro’, het nieuwe album van Aphex Twin

Aphex Twin © gf
Tobias Cobbaert

Met ‘Syro’ ligt er na dertien jaar opnieuw een volwaardig Aphex Twin-album in de rekken, en misschien straks gratis in uw cd-lader. Wij schenken vijf exemplaren weg. Doe mee met de Aphex Quiz.

Dertien jaar moest u er op wachten maar met Syro ligt er opnieuw een volwaardig Aphex Twin-album in de rekken en daarna dagenlang op uw decks. Want Aphex Twin – alter-ego van Richard D. James – staat altijd garant voor een muzikale verrassing. Focus Knack schenkt vijf exemplaren van Syro weg. Mits wat huiswerk, dat spreekt.

Hoewel James er uit ziet als een typische slacker – warrig baardje, haar in een paardestaart – en in sporadische interviews best aards overkomt, is rond zijn persoon een ganse cultus ontstaan die hij al dan niet bewust voedert met tegenstrijdige of ronduit bizarre uitspraken. In het nieuwe magazine van deze week leest u enkele typische urban legends. Aan u om de juiste antwoorden eruit te halen. U verstuurt ze via onderstaand wedstrijdformulier, en wie weet ligt de nieuwe Aphex Twin straks in uw cd-lader. Haal het nieuwe Focus-magazine erbij en doe de wedstrijd.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content