10 nieuwe Vlaamse programma’s op Ketnet

Onder het motto ‘Iedereen aan boord’ pakt Ketnet uit met tien nieuwe programma’s, waaronder ‘Kapitein Winokio’s Grote Notenboot’.

Met de slogan “Iedereen aan Boord” lanceert Ketnet de komende maanden een tiental nieuwe programma’s. “Ketnet is er voor ALLE kinderen, maar ook voor ouders, grootouders, scholen en iedereen die met kinderen bezig is”, zegt netmanager Wouter Quartier.

Ketnet is volgens Quartier “geen reservaat waar je de kinderen dropt”. “We willen iedereen betrekken bij het maken van Ketnet-programma’s, bij het beleven van de Ketnet-wereld. De gezinscontext is daarbij erg belangrijk. Kinderen ontdekken graag nieuwe dingen en doen dat graag samen met hun broer of zus en hun ouders. Voorts willen we ook scholen, vzw’s en jeugdbewegingen betrekken.”

Dit najaar en in het voorjaar van 2014 lanceert het VRT-kanaal een pak nieuwe, Vlaamse programma’s. In “Kapitein Winokio’s Grote Notenboot” neemt de kapitein de Ketnetters mee op een muzikale reis en beantwoorden hij en zijn bemanning allerlei vragen van kinderen.

“Go Go Go” is een nieuwe fictiereeks over een sportploeg in een internaat. De kinderen tonen in het nieuwe “Sjieke Dinges” zelf wat ze allemaal goed kunnen. Wrapper Leonard helpt in “De 5 voor 12-Show” kinderen om checks uit de Checklist te realiseren.

Acteur Nico Sturm stelt in “De Omgekeerde Quiz” alle vragen achterstevoren en andersom. Verder is er nog “Klaslokaal Abnormaal”, een nieuwe, interactieve quiz in een virtueel klaslokaal.

Ketnet programmeert nog de nieuwe minireeks “Mega Mindy. Reis in de Tijd” en de nieuwe animatiereeksen “Boris en Binti” en “Wickie de Viking”. De vlaggenschepen van Ketnet blijven de “Wrap”, “Ketnet King Size” en “Karrewiet”. Tot slot zijn er nog nieuwe afleveringen van bekende reeksen, zoals “ROX”, “Helden”, “Zingaburia” en “Galaxy
Park”. (Belga/DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content