Woody Allen strikt Miley Cyrus voor zijn eerste tv-reeks

Miley Cyrus © REUTERS

Filmregisseur Woody Allen werd door Amazon, de Amerikaanse streamingdienst, gevraagd om een tv-reeks te schrijven én regisseren. Allen zal naar goede gewoonte ook een rol vertolken, net als Miley Cyrus en Elaine May.

Woody Allen strikt Miley Cyrus voor zijn eerste tv-reeks
© DR

Voorlopig heeft de gloednieuwe serie nog geen naam, maar volgens The New York Times zal de reeks zich afspelen in de jaren 60. Het zou gaan om zes afleveringen van een halfuur, die nog dit jaar te zien zullen zijn. Het zal de eerste televisiereeks zijn van de hand van Allen. Al heeft Amazon de nodige overtuigingskracht nodig gehad om de man over de streep te halen. ‘Amazon bleef me anderhalf jaar contacteren, telkens met een steeds betere deal. Uiteindelijk zeiden ze me dat ze alles voor me wilden doen, zolang ik hen maar zes halve uurtjes gaf’, vertelde Allen in mei, toen het nieuws bekend raakte dat hij een serie zou regisseren.

Miley Cyrus is op zijn minst een opmerkelijke keuze te noemen. De flamboyante popster staat vooral bekend om haar excentrieke kledingstijl, die vaak weinig om het lijf heeft. Cyrus werd bekend om haar rol als Hannah Montana en in enkele romantische films als ‘The Last Song’. Amazon is nog niet verkrijgbaar in België, dus van een release bij ons is nog niet meteen sprake. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content