VTM pakt uit met 10 gloednieuwe programma’s voor het voorjaar van 2016

Hollywood in 't echt © VTM

VTM heeft woensdag tien nieuwe programma’s voorgesteld waarmee de commerciële tv-zender in het voorjaar uitpakt. Daarnaast komen gevestigde waarden zoals “Tegen De Sterren Op”, “Mijn Pop-uprestaurant” en “The Voice van Vlaanderen” ook terug.

VTM lanceert maandag 4 januari meteen “Coppers”, een nieuwe fictieserie met in de hoofdrol Hilde De Baerdemaeker als commissaris Liese Meerhout, en gebaseerd op de boeken van misdaadauteur Toni Coppers. In “Alloo in de psychiatrie” brengt Luk Alloo de weerslag van twee jaar meelopen in een Vlaamse psychiatrische instelling en spreekt hij op zijn eigen onbevangen wijze met dertig patiënten die korter of soms al 20 jaar in de psychiatrie verblijven.

“Patrouille Linkeroever” is een tiendelige comedyreeks met Jonas Van Geel, Kevin Janssens, Nico Sturm, Gène Bervoets, Mieke De Groote en Eva Binon over het meest incompetente lokale korps van Vlaanderen. De gebroeders Staf en Matthias Coppens kunnen hun Amerikaanse belevenissen kwijt in “Hollywood in ’t echt”.

In “Wij zijn K3! “ volgt een ploeg het nieuwe leven van Hanne, Marthe en Klaasje nu ze K3 zijn. In “Blind getrouwd” ontmoeten zes singles hun toekomstige partner meteen voor het huwelijksaltaar, in het vertrouwen dat wetenschappers de ideale partner hebben gevonden. Dina Tersago host “De vetste vakantie”, over wat er gebeurt wanneer kinderen mogen beslissen over de vakantie. In “Deze is voor jou” worden nietsvermoedende Vlamingen verrast met een privé-optreden in huis of op een familiefeestje.

De VTM nieuwsdienst tekent voor nieuwkomer “Lotgenoten”, waarin een aantal grote rampen worden gereconstrueerd, zoals de treinramp in Buizingen of de gasramp in Gellingen. In “Moerkerke en de Mannen” stapt Cathérine Moerkerke binnen in de wereld van openhartige mannen, op zoek naar hun specifieke gevoeligheden.

Tot slot is er een derde reeks van “De Kroongetuigen” die opent met de zaak-Pandy, de Hongaarse dominee die in de jaren negentig in Brussel zes familieleden vermoordde en op gruwelijke wijze liet verdwijnen. Zusterzender 2BE lanceert de reeks “American Crime Story”, rond enkele van de meest beruchte criminelen uit de Amerikaanse geschiedenis, en de nieuwe afleveringen van “The X-Files” met de FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content