‘True Blood’ wordt musical

© gf

Volgens de Amerikaanse krant New York Post zal de HBO televisieserie True Blood een muzikaal vervolg kennen. De regie van de musical komt in handen van Pam Mackinnon.

De populaire Amerikaanse reeks True Blood van Alan Ball over vampiers, die zeven seizoenen lang zijn kijkers aan het scherm kluisterde, wordt nu een musical. Dat meldt de krant New York Post. De musical zou al in vroege productie zijn en geregisseerd worden door Pam Mackinnon, een Amerikaanse theatermaakster die gekend is in Broadway. Of de acteurs en actrices uit de televisieshow terugkeren voor deze versie is nog niet bekend. Wel is al bevestigd dat de componist Nathan Barr, net als in de serie, voor de sfeervolle muziek zal zorgen.

Ondanks het succes van de serie wordt er niet veel goeds voorspelt voor het romantische drama met vampieren in de hoofdrol. Het verleden heeft bewezen dat musicals over vampieren niet aanslaan en dat dergelijke producties steeds weer voor een enorme schuld zorgen bij de makers. Met zulke vooruitzichten is er weinig kans dat de musical goed zal worden ontvangen. Fans van de serie zullen er in elk geval wel hoopvol naar uitkijken om hun favoriete bloedzuigers terug te zien.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content