Rihanna speelt Marion Crane in Bates Motel

© REUTERS

Bates Motel, de Amerikaanse dramaserie gebaseerd op de film Psycho van Alfred Hitchcock is momenteel aan zijn vierde seizoen toe. In het vijfde en laatste seizoen zal Rihanna de rol van Marion Crane, het slachtoffer van de beruchte douchescène uit de Hitchcockfilm, op zich nemen.

Er viel gisteren op Comic-Con in San Diego ook weer nieuws te rapen over het vijfde seizoen van de Amerikaanse reeks Bates Motel. Zo zal Vera Farmiga nog zeer aanwezig zijn in de vijfde reeks, hoewel haar karakter he vierde seizoen niet heeft overleefd en werd ook beend gemaakt dat het vijfde seizoen meteen ook het laatste van de reeks zal zijn.

Maar dat nieuws werd compleet overschaduwd door de bekendmaking dat Rihanna de rol van Marion Crane – in de film vertolkt door Janet Leigh – in dit nieuwe seizen voor haar rekening zal nemen.

“Ik las in een artikel dat Rihanna een fan is van Bates Motel”, vertelt producer Carlton Cuse. “We vroegen het haar en ze zei ‘ja’. Daar zijn we erg blij mee. We wilden de rol van Marion zeker nog in de reeks opnemen. Maar vonden ook dat ze een eigen karakter moest hebben en daarom moesten we iemand heel speciaal vinden om de rol van Marion te spelen.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content