‘People of Tomorrow’ als eerste Vlaamse reeks wereldwijd op Netflix te zien

Dag 3 © Wouter Van Vaerenbergh

‘People of Tomorrow’, de tv-reeks die in oktober 2014 op Eén werd uitgezonden, is vanaf vrijdag exclusief op Netflix te zien. De serie werd aan Netflix verkocht en is de eerste Vlaamse televisiereeks die zo wereldwijd te bekijken is.

‘People of Tomorrow’ volgt een tiental mensen van over de hele wereld die grote fans zijn van het muziekfestival Tomorrowland. De reeks bracht portretten van een internationale en positieve generatie, samen met een verslag van hun festivaltrip. Deze fans werden door de programmamakers niet enkel op het festival gevolgd, maar ook in hun thuisland.

Ook geeft de reeks een exclusieve blik achter de schermen van Tomorrowland, door tijdens het festival het wereldberoemde Belgische dj-duo Dimitri Vegas en Like Mike te volgen.

Eerder was de film ‘This was Tomorrow’, die ook op Eén werd uitgezonden, als eerste Vlaamse film op Netflix te zien. ‘Tomorrowland, een festival dat door mensen van over de hele wereld bezocht wordt, maar nu ook een programma dat door de hele wereld bekeken kan worden’, zegt Olivier Goris, netmanager van Eén.

‘People of Tomorrow’ is een programma van De Chinezen voor Eén, in samenwerking met Tomorrowland en Boondoggle. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content